Milla Akseli Potwellin tuotepäälliköksi 

Potwellin palvelukyky vahvistui, kun Milla Akseli liittyi porukkaan 30.1.2023. Milla aloittaa tuotepäällikön nimikkeellä, jonka vastuulle kuuluvat muun muassa tuotteet, toimitusketjut ja asiakaspalautteet. Käytännössä työ muotoutunee ajan mittaan tekijänsä mukaan. 

Millan koulutustaustana on Seinäjoen ammattikorkeakoulu, jossa hän opiskeli liiketalouden linjalla. Tradenomin paperit ovat vain opinnäytetyötä vailla. Liiketoiminnan kehittäminenkin on koulutuksen myötä mukana Millan visioissa.  

Perunansa Milla Akseli syö mieluiten hyvänä muusina. Hänen tavoitteenaan on saada nuoret syömään enemmän perunaa. Peruna pitää löytää uudelleen esimerkiksi kehittämällä uudenlaista inspiroivaa reseptiikkaa. Perunan ekologisuus ja terveellisyys pitää myös vahvasti nostaa esiin. 

Isojoelta, Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevan Millan lähiaikojen suunnitelmana on perehtyä Potwelliin ja Maatilan-tuotteisiin entistä syvemmin ja käydä tutustumassa myös kaikkiin viljelijäyrittäjiin. 

Vapaa-ajalla Millan säännöllisestä perusliikunnasta huolehtivat kaksi eurasieria ja yksi weimarinseisoja. Kolme koiraa vievät häntä mieluiten lähimetsiin, missä pääsevät tilaisuuden tullen juoksemaan myös vapaana. Millan muihin harrastuksiin kuuluvat muun muassa salibandy ja ratsastus.