Potwellin uusi perunalähettiläs esittäytyy

Uusi yhteistyökumppanimme on ruokakirjailija Satu Koivisto!

Ruokakirjailija- ja toimittaja Satu Koivisto painottaa ruonlaitossaan raaka-aineiden merkitystä. Samaan filosofiaan perustuvat myös Satun kaksi menestysteosta, Gastronaatti – eli kuinka rakastua rippeisiin (Otava, 2014) ja Gastronaatti II – Kuinka rakastua ruoanlaittoon (No Tofu Publishing, 2017).

Satun kirjat pohjautuvat ajatukseen siitä, kuinka voisimme paremmin käyttää kaiken syötäväksi kelpaavan ja lähteä yksittäisten reseptien sijaan liikkeelle raaka-aineista.

Perunaa parempaa, helpompaa ja suomalaisempaa raaka-ainetta on vaikea keksiä. Siksi Satu on erityisen innoissaan uudesta pestistään Maatilan / Potwellin uutena perunalähettiläänä.

”Yhteistyö Potwellin kanssa on unelmien täyttymys. Peruna ansaitsee päästä meidän kaikkien lautasille, sillä peruna on herkullinen, edullinen ja vastuullinen lähiraaka-aine. Ja perunasta saa valmistettua vaikka mitä!”

Vaikka Satu painottaa raaka-aineiden merkitystä suhteessa resepteihin, jälkimmäisetkin ovat olennainen osa Satun päivittäistä työtä ”ruoan monitoiminaisena”. Omia perunareseptejään Satu tulee jakamaan säännöllisesti myös omilla sivuillaan www.satukoivisto.fi.

”Näin pikkujouluaikaan olen innostunut perunapiirakoista. Peruna siivutetaan ohuen ohuiksi viipaleiksi, ladotaan valmiin voitaikinan päälle ja lykätään uuniin paistumaan juuston kanssa. Helppoa valmistaa ja erityisen herkullista glögin kanssa.”

Katso Satun perunareseptit Potwellin sivuilta täältä.