
Anjovisperunat
Ihanan suolainen anjovis ja loraus kermaa. Täydellinen lisäke salaatille ja kalaruuille.

Luomuperuna 1kg
Ainesosat
- 10 kypsää Luomuperunaa
- 1 rasia anjovista
- 2 rkl voita
- 1 punasipuli puolirenkaina
- vastajauhettua mustapippuria
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl juustoraastetta
Valmistus
- Keitä perunat kuorineen. Anna hiukan jäähtyä ja kuori. Puolita perunat ja laita ne voideltuun laakeaan uunivuokaan.
- Mausta perunat anjovisliemellä. Puolita anjovisfileet ja laita perunoiden päälle.
- Kuori sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi. Sulata voi paistinpannulla ja kuullota sipuli. Mausta sipuli mustapippurilla ja suolalla.
- Levitä sipuli perunoiden päälle ja lisää kerma sekä juustoraaste.
- Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet hieman väriä.
- Nauti vihreän salaatin kera tai lisäkkeenä erilaisille kalaruoille.